hiçbir kadın gerçekte örtünmeyi istemez

enharista
hiçbir kadın örtünmeyi istemez yani çıplak gezmek mi ister?
yoksa kadınlık cinslerinin tercihlerine saygı duymadığınız zaman mı kadınlıktır?
bir kaç kişiyi dar kalıpların içinde, örnek alıp bu kişiler analarının babalarının istekleriyle toplumun istekleriyle kapanıyorlar demek ne kadar doğrudur?
her insanın muhafazakar yanları yok mudur?

görüldüğü üzere bir anda aklımdan geçen sadece bir kaç sorudur bunlar...

örtülü kadınlar derken ne kastediliyor türban mı? başörtüsü mü? bunlar kişilerin en azından seçimini yapmış bir kaç insanın tercihidir bence bir sakıncası yoktur yeter ki insanların düşünceleri dekolte olsun.

kocaları istediği için kapanan insanların kendi düşünceleri olmadığını düşünüyorum ama ben bu insanların görüşüne saçma diyemem o hakkı kimse bana vermez vermemeleri de en güzelidir, yaptıkları bana göre dogru degildir diyebilirim çünkü bu inanarak kapanmak degildir bu, inanarak kapanmış insanlara saygısızlıktır, inanarak kapanmayan insanlar yüzünden biz uzun süredir, türban siyasi simge mi inanç gereği mi vardır önermesini tartışıyoruz.

kuran kurslarına gelince daha çocuk yaşlarda bir şeyleri empoze etmek yanlıştır tabiki de bu şekilde davranan ebeveynlerin çocukları sorgulayamaz, bu çocuk haklarına da saygısızlıktır.

ancak hiçbir kadın örtünmeyi gerçekten istemez cümlesi sadece ideolojiktir, nedeni ise bir kadın bir kadından emir almayacak kadar hassastır kendi görüşünü bir dış kuvvet yardımıyla şekillendirmeyecek kadar zekidir.

edit:gülmek isteyen münasip yerleriyle gülsün yakışır.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol