her şeyi bırakıp çekip gitmek

akhillius
güzellikleri, aşkı, "dostluğu", gülmeyi, hoş sohbetler etmeyi, gezmeyi, tozmayı, saymayı sevmeyi bilmeyi bilmemeyi istemeyi isteyebilmeyi çalmayı gönül vermeyi... hayatını bir kenara atıp gitmek yani.

hüzün verir. acı ceker insan.unutup gitmek koyar acı acı. arkaya bakmaya korkar insan gene güzellikleri görüp aldanacağını sanır. gitmek sorun değildir aslında en çok koyanı kalıp savaşmaktır her kötülüğe karşı. alın teri dökmek lazımdır hayatı daha güzel hala getirmek için. vermemek lazım kimsenin eline kendini üzecek bir malzeme.

bir tarafı koysak bile bir köşeye öteki taraf ağır basıp çekip gitmeyi daha zor hale getirecektir. kimileri vazgeçirmeye çalışacaktır seni bu çekip gitmenden fakat sen korkularınla yüzleşmenin ağır olacağını düşündüğünden korkarca kaçar gidersin her şeyden. ama düşüncelerinin esiri olursun her zaman için. onlar seni asla bırakmaz çok uzaklara çekip gitsen bilem. hep seninledir hep senledir. zaman geçtikçe ağır gelmeye başlar bu çekip gitmeler. umursamaz gibi takılırsın fakat içinde kocaman bir fırtına kopmaktadır görmek istemezsin. acı vermektedir çünkü sana bunlar. içine akmalar çok yoğunlaşır acıdan öte olmaya başlar. öyle biran gelirki tak eder artık bu çekip gitmen ve geri dönersin.

hah! işte o zaman kaybettiklerin, kaçırdıkların seni daha çok üzecektir ama başa gelen çekilir deyip daha yenilerini kurmaya çalışırsın kendince. o zaman son bir düşünce düşer aklına " eee ben gittim, e şimdi geldim, hiçbir şey eskisi gibi değil... her şeyi tekrardan oluşturcam şimdi. yeniden dostluk yeniden muhabbet yeniden geyik... tüh ya keşke gitmeseydimde kendimi soyutlayıp yenilerini olduğum yerde yapsaydım".
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol