her fahişenin bir bahanesi vardır

agire jiyan
ki o oyle bir bahanedir ki ac kalmakla onursuzluk arasinda secime zorlar insani. "sen" icin, "ben" icin ve en agiri belki ilerde yuzu unutulacak, kimliksiz dogacak bir cocuk icin "etini satan kadin"i oynamayi kabullenebilmek kadar cesur olmayi da gerektirir ayni zamanda.

yokluk, yoksunluk... oyle bir illettir ki tahayyul edemeyecegi, asla yapmam dedigi $eyleri yaptirir insana, bunun ne demek oldugunu sadece tahmin ediyorum: yokluk nedir gormedim bilmedim ben, icim rahat bir $ekilde ben olsam yapmazdim demem bu yuzdendir belki de. oturdugum yerden; cali$ip kazansinlar hic degilse temizlik yapsinlar, hic degilse mendil satsinlar emek versinler diyor beynim ama yuregim o kadar kati olamiyor nedense.

hicbir kadinin a$ik olmadigi bir adamla cinsel ili$kiye girmekten memnun kalacak kadar sapkin olabilecegini almiyor beynim, cunku biliyorum ki caresizlik bukuyor boyunlarini. ki bu caresizlik zaman zaman sevmedigi bir adama "kurtulu$" gozuyle bakip, onunla evlenmeye kadar goturuyor kadini. peki ama itmek neden, bacimiz degil mi, o da bizim kadinimiz degil mi, onun da ana sayilip ba$ taci olmak hakki degil mi? cogunun cok erken ya$larda du$tugunu ve artik istese dahi kurtulamayacagini biliyoruz bu bataktan ama bilmemezden geliyoruz nedense.

ama bence muhim degil cunku bir fahi$eyle birlikte olan bir erkegin masturbasyondan oteye gittigini, kendi kendini tatminden gayrisini elde ettigini dusunmuyorum, kadinin yaptigindan ve hatta kendinden igrendigini ama katlanmak zorunda kaldigini, gonlunde curuge cikarilmis bircok duygu oldugunu biliyorum, ya da oyle saniyorum.

hic olmazsa kendi etlerini satiyorlar, ba$kalarinin hayallerini, du$lerini, umutlarini degil. ruh orospulari var bir de, ben onlardan daha cok igreniyorum kalan...

velhasil bu i$ sanildigi kadar kolay degil benim babam,
e$me yaram kan gider...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol