hayko cepkin

revenant
biraz sataşalım:
saygı duyulması gereken fakat saygı duymadığım,karanlıkta belli bi açıdan baktığımda bir ihtimal sanatçı diyebileceğim biridir.evet hayko cepkin’i dinlememek büyük bir kayıptır.çünkü ibrettir.kanımca doğru ile yanlışın sadece yanlışıdır.doğruyu görmek ve ayırt etmek için dinlenilmelidir.herkesin bir kez dinlemesi gerekmektedir.alternatiftir.cevabın şıklarından sadece biridir.doğruluğu görecelidir.nazarımda ne istediğini, ne duymak istediğini bilmeyenlerin adamıdır.fakat sıfat takarken dikkat edilmelidir.sesini çıkarmayan, içine kapanık gruplarımızı ezmeden sevilmelidir.abartmadan, şişirilmeden, kendisine cesaret verilmeden sevilmelidir.

biraz daha sataşalım:
takip etmediğim için herhangi bi başarısı varsa bilemiyorum.eğer kişiliğini parçalarına yansıtmışsa durumu kendi açımdan daha vahim daha korkunçtur.hatta başarısı varsa benim için büyük bir yıkımdır.başarı kavramı ise göreceli değildir.


biraz örnek verelim:
kaç kişi acrimony grubumuzun "and the story ends [blind guardian]" parçasıyla "great metal covers (33)" albümünde yer aldığını bilir merak ediyorum.başarı budur bence.kendileri bunu yaptı mı bilmiyorum ama almanya’da avusturya’da konser verip albüm satmak başarı olsaydı eğer, cankan ve ismini hitap etmekten tiksindiğim birçok denyoya eğilmek zorunda kalırdık.ki bunu yapanlar bile var.hatta onlara nufüs cüzdanı bile vermişler insanım diye ortalıkta ellerini kollarını sallayarak özgürce dolaşıyolar aramızda.


biraz kendimizi suçlayalım:
gözümde düğünlerde şantözlükten başka bi işe yaramayan müzik bilgisiyle hayal bile edemediği bu noktaya gelmesi tabi ki benim ve senin suçundur.tesadüf değildir.benim suçumdur çünkü susup görmezden gelmişimdir.senin suçundur çünkü anlamsızca sevmişsindir, yüceltmişsindir.bulunduğu konuma gelmek için nasıl sabretmiş, gerçekten hedefi bu muymuş bilmiyorum.yeterince nefretimi kustum zaten öğrenmek istemiyorum.


biraz meydan okuyalım ve konfüçyus tribine girelim:
başımı döndürüp kendimi kaybettirecek ne gibi bir parçası mevcutsa repertuarında iyi bir dinleyici olarak dinlemeye hazırım.tavsiyelerinizi beklerim.ama benden tavsiye beklemeyin.biz kendimize yetiyoruz zaten.


biraz saldırganlaşalım ve kayışı koparalım:
ve en çok kızdığım nokta.sırf mavi uzun saçlı, koyun gözlü ve marjinal diye tipine bakıp bu adamı savunanların sayısı bir hayli fazla ne yazık ki.yaş ortalaması 16-17 olan bi topluluğu peşinden sürüklemek için yeterli bir tipe ve sahtekarlığa sahip biri zaten kendileri.başarısını peşinden koştuğu müzik cahillerinin sayısına ve konserine koşanların sayısına bağlarsak aldanmış oluruz.bu bir ölçü değildir.bugün mustafa topaloğlu’nun konserlerine gidenlerin sayısı hiç az değil bilginiz olsun.mustafa topaloğlu’nu kim seviyo diye bağırsak ben diyen çıkmaz sanırım.


tam olarak hatırlamıyorum ama türkiye’nin marilyn manson’u denmişti bu herife.büyük bir kin beslediğim o lavuğa benzetilmesinden bile rahatsız olduğumu söylemek isterim.marilyn manson’u görmeden dinleyip sevenleri normal karşılarım, ellerinden öperim, halk ekmek sırasında kaynak yaparsa sesimi çıkarmam görmezden gelirim, abi 1 milyon var mı karşıya geçicem derse düşünmeden veririm vs.marilyn manson başarısını sadece tipiyle değil müziğiyle de kanıtlamış biridir.büyük bir kitleyi peşinden sürüklemiştir.okul basan sivilceli gençlere örnek olup yol göstermiştir.götü yemiştir ve gidip cezayir’de konser vermiştir.şeytan kilisesi tarafından vaftiz edilmiştir.hiç kimsenin kara kaşına, kara gözüne, tipine, saçına, parmağındaki yüzüğe , diline, ırkına, cinsiyetine önem vermeden sadece kişinin yaptığı müziğini sevenlere saygım sonsuz.hayır sonsuz değil yalan söyledim heveslenmeyin hemen.


eğer marjinal manyak bi tip istiyorsanız bana sorun.istediğiniz manyak mı? marjinal bi tip mi istiyorsunuz? o zaman doğru adrestesiniz.aha buyrun bu adama hasta olun:
http://img243.imageshack.us/my.php?image=silncerwx1.jpg





biraz son söz söyleyelim:
ey ahali! elinizde yarım tüp mavi saç boyasıyla kalacağınız günler yakındır diyerek sözlerimi bitiriyorum.bi daha bu başlığa bişey yazarsam sksinler beni..



ve son olarak: vazgeçtim hayko cepkin marangoz olmasın.iğrenç esprilere sebep olmasın yeter bana.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol