hava harekatlarında 100 terörist öldürüldü

independence
insanlarin olmesi, hele ki devlet eli ile oldurulmesi normalde ho$ bir durum degil elbette, lakin bahsi gecen organizmalara oncelikle insan diyebilmek icap ediyor.

henuz ya$ini doldurmami$, agzindan daha anne ya da baba kelimesi bile cikamami$ bebekleri ayni namludan cikan pek cok mermi ile olduren gruba kainatin hangi bolgesinde insan deniliyor?

dun yine dogudaki bir ilimizde bir devlet gorevlisinin e$i kur$unlandi. kur$unlanan kadin rambo misali sirtinda bazooka ile mi dola$iyordu da terorist kadini risk olarak gordu?

bundan henuz bir kac ay once yine dogu illerinden birinde bir subayimizin 25 ya$indaki e$i lojman balkonunda kele$ mermileri ile tarandi, hayatini kaybetti. balkonda hava almaya cikan bir kadinin gunahi neydi, teroriste nasil bir risk olu$turabilirdi?

insan olumlerinde her insan gibi ben de kar$iyim ancak bahse konu olan insan sifatli organizmalar terorist olunca, 100 adet teroristin imhasi beni tatmin etmiyor. istiyorum ki 1000 olsun, 10 000 olsun da bu illetin koku kazinsin. silahla mermilerle bombalarla terorun bitmeyeceginin en az sen kadar ben de farkindayim ama hakeden de hakettigini bulmali. pek cok yazimda silah yerine asker yerine siyaset kullanilmasi gerekliliginden bahsettim ancak madem ki bir harekat yapildi bu adamlarin uzerine, sonuc bari tatmin edici olsaydi en azindan benim acimdan.

yineliyorum.

90 - 100 rakami beni hicbir $ekilde tatmin etmedi. isterdim ki kandilde kendi ayaklari uzerinde durabilen bir insan suretindeki canli kalmasin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol