götümuze girecek entryler

independence
bu konuya yeniden bir aciklik getirmekte fayda var.

gotumuze girecek entryler neleri kapsar sorusunun cevabi ile ba$layalim.

herhangi bir ki$i ile alakali $erefsiz, orospu cocugu, amina koduumun ibi$i, gotune fil kacasica ve turevi entryler hic suya sabuna dokunmaksizin direk olrak gotumuze girebilecek entrylerin ba$inda yer almaktadir.

bakin "herhangi bir ki$i" demi$im degil mi? bunun anlami $udur ki, bu ki$iler arasinda bir fark gozetilmez.abdullah ocalan da olsa degi$mez, ahmet turk de olsa degi$mez, bush da olsa degi$mez, bakkal recai yahut manav hidir da olsa degi$mez.(fatih urek ve ajdar anik de bu gruba dahildir.)

herhangi bir kurum yahut herhangi bir makam ile alakali da yukarida yapilan tanim birebir gecerlidir.ne ba$bakanlik ile alakali ne pkk ile alakali ne de dtp ile alakali(ornekler milyonlara cikartilabilir.) hakaret iceren entryler yazilamaz.

demokratik ortamlarda insanlar ele$tirilerini hakarete varmayan cumlelerle yaparlar ki olmasi gereken de budur(bu cumleden bilgi sozluk’un demokratik bir ortam oldugunun cikartilmasi ise ba$li ba$ina bir safliktir.tamamen ornek anlaminda yazdim ben onu, kafaniz kari$masin).

muhtemelen farkinda degilsiniz ancak hemen her gun sirf bu sebeple pek cok ki$i ya comez yapilmakta yahut sozluk accountu iptal edilmektedir."aa ben bu kurali bilmiyordum ki ama" turu bir bahane tamamen sizi baglar, zira size bilgi sozluk yazarligi onayi verildigi zaman tum kurallari ba$tan sonra hatmetmi$ oldugunuz farz edilerek onay verilmektedir ve onay aldiginiz andan itibaren tum bu kurallarin baglayiciligi ile kar$i kar$iyasinizdir.

opt.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol