gökdeniz karadeniz

sepulturk
arda turan’a verilecek olan ödülün arda’nın kafa atması sebebiyle kendisine verilmesine karar verilmesi üzerine şöyle bi açıklama yaparak takdirleri toplayan topcudur.

"şahsımı ekim ayı itibariyle yapılan değerlendirmede, ayın 11 altın adamı yarışmasında birinci seçerek göstermiş olduğunuz teveccühe teşekkür ederim. benim için son derece anlamlı olan bu ödüle layık görülmem nedeniyle yaşadığım gururun yanı sıra; bordeaux-galatasaray maçındaki davranışı ve gördüğü kırmızı kart nedeniyle bir nevi cezalandırma sonucu futbolcu kardeşim arda’dan alınması beni bir o kadar da rahatsız etmiştir.
arda, türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği çok özel yeteneklere sahip ender oyunculardan birisidir ve asla bu tür davranışlar sergileyecek bir arkadaşımız değildir. yaşının gençliği ve heyecanı nedeniyle böyle bir hata yaptığını düşünüyor ve kendisine sahip çıkılması gerektiğine inanıyorum. sonuç itibariyle bu kararı alan büyüklerimin görüşüne saygı duymakla birlikte bahsettiğim yaklaşımdan dolayı bu ödülü almayı içime sindiremediğimi sizlerle paylaşıyor ve özür dileyerek kabul edemeyeceğimi bildiriyorum. saygılarımla."
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol