goetica

mad
en tatlı, en cici, en portakal(kabuksuz), en düşünceli,en koşan,en zıplayan, en yardım eden, en falan en filan bilgiçtir kendisi.

sözlüğe ilk giriş yapılmış zamanlar.mad ise bir köşede oturmuş entrylere bakıyor.arasıra ise entryler giriyor.sözlük formatından ise pek bi habersiz.
anında houston yeşilleniyor. #000000 entryniz silinmiştir.ayrıntılar için çöpe bakınız.çöpe bakılıyor.silen goetica..msj atılıyor.goetica ise
sevecen birşekilde sorulara cevap veriyor yardımcı olmak için.mad ise sözlükteki yalnızlığın vermiş olduğu durumla yeni bir arkadaş bulduğu için seviniyor.

-bana yardımcı olacak birini buldum lan

goetica ise merak konusu oluyor.

-kim bu acaba ya?

birkaç bilgi houston yoluyla goetica bağyanına iletiliyor.şaşırmalarla birlikte korku basıyor bu güzide bağyanımızı.mad in ise houstonı bir müddet
yeşillenmekten vazgeçiyor.

günler aylar geçiyor.mad ise yaptığı şeylerden dolayı yanlış anlaşılmaktan bin pişman.ne zaman goetica ismini görse içi bi kötü oluyor.
(o zamanda paso entry giriyodu lan bu)

mad ise bu arada yeni yeni kişilerle tanışıp kaynaşıyor.mutlu mesut entryler girmeye çalışıyor.

gecenin bir vakti ise sistematik kedinin kıpraştırmasıyla, sistematik kedi-mad-goetica-scapegoat dörtlüsü toplanıyor msn başına
mad ise yine bir kötü oluyor.

-lan ne dicem şimdi.nası konuşcam lan ben.

dörtlü zirve ise en son madin katılımıyla anlaşılıyor ki okeye 4. olarak aranıyormuşum.scapegoat kişisi msn e ekleniyor.goetica da ise el titremede.

-şey, sizin msn bende yok..eklesem sorun olmaz di mi? (kibarlığa bak lan)
+ekle ya sorun olmaz.(rahatlık bi başka tabi.)

okeye başlanıyor.muhabbet koyu.scape mad ikilisi, sistematik kedi ve goe bağyanlarına karşı oluyor.aslında o gece yenerdik ama..ama.. ne biliyim lan yenildik işte.

mad ise goenin mod olmasından mütevellit(başka mod tanımıyodum lan o zaman) aklına takıldığı soruları ona soruyor.yardımsever bağyanımız, her zamanki inceliğiyle yine gereken cevapları bize yöneltiyordu.

gel zaman git zaman bir kan kaynaması, bir esprilerin havalarda uçuşması, sohbetler derken iyice arkadaşlık pekişmeye başlıyor. en zor zamanında dinlemeler mi dersiniz, öğütler-fikirler verilmeler mi dersiniz, tertemiz kalbiyle size yardımcı oluyor.mad kişisi ise onu bu yüzden o kadar çok seviyor ve benimsiyor ki onu havalara atası geliyor.bu kadar iyi kalpli ve birisini kırmaktan korkan biri olmadığını düşünüyor mad kişisi.doğallığı ise mad in gözünde bir başka boyuta taşıyor kendisini.

en mutlu,en sağlıklı,en şanslı,en paralı günler onu bekler işalah demekten alıkoyamıyor kendini mad.

balık dudaklı,kırmızı tombul yanaklı kanatsız meleğe teşekkürleri bir borç biliyor mad e böyle şirin bi insanı arkadaş olarak kazandırdığı için.


bitmeyebilir...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol