fernando alonso

nihilist
formula 1’den nefret etmemi saglayacak kisidir kendileri. zaten mclaren takımını seven biri degilim bu sezon en nefret ettigim pilot mclaren’e gecince tuz biber oldu nefretime. ya ben algıdada secicilik olayını abarttım michael schumacher’den sonra yada formalua 1 gercekten zevksizlesme egiliminde.

zira alonso denilen pilotun ben pilotajını hic sevmem. hayır kendisine bir garezim oldugu icin yada formalua 1 arabasına sıgmadıgım icin degil, kendisi son derece vasat bir pilottur kanımca, o yuzden sevmem.

ben hayatımda daha bu adamın ataga kalktıgını araba gecmeye calsıtıgını yada birinci gelmeye calsıtıgını gormedim. adam icin bir strateji belirleniyor alonso’da buna uyarak yarısıyor. eger sıralama turlarında araba ucar giderse, efenime soliyim lastikler piste uyum saglarsa buda bos pistte adam akıllı kullanırsa birinci baslıyor, sonra bir strateji belirleniyor ona gore donup duruyor, ha pit stopta aksilik oldu ikinciligemi dustu yada yarıs basında mı ikinci cepten basladı yarısa, alonso abi hic istifini bozmuyor ve onundekini gecmeye calısmıyor. bir yasrısta birinci oteki yarısta dorduncu sonraki yarısta ikinci oluyor, kaza yapmazsa motor patlamazsa duzenli puan alıyor ve sampiyon oluyor, sonra bunu goren bunyem tabi michael schumacher’in hırsını ferrari’nin kırmızısını arıyor, onun yerine atlı karınca gibi donen siyah bir araba icinde gezmeye cıkmıs vasat bir sofor goruyor...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol