fenerbahçe ülker

orqn
yıllar evvel efes pilsen koraç kupasını alarak klüp düzeyinde türk basketbolunu zirveye çıkarmıştı. işte o günden sonra çıkılan en üst düzey, fenerbahçe’ nin şu an bulunduğu yerdir.

ülker dağıldıktan sonra büyük kısmı fenerbahçe’ ye katılmıştı. işte o zaman bugünlerin temelini attı fenerbahçe. yıllardır üstüne koyarak da bu noktaya kadar geldiler. üstelik futboldaki gibi dışarıdan pazarlama stratejisi benimsemediler, genç oyuncuları da alıp üst düzeye çıkardılar. şu an gelinen noktada euroleague’ de gruptan birinci çıkmaları an meselesi. aslında alınan sonuçlardan çok takımın duruşu önemli benim için. fenerbahçe gerçekten büyük takım gibi oynuyor. iki maç çok iyi oynayıp üçüncü maç parkeden kazınmıyor.

öte yandan son bir iki haftada 12- 13 bin seyirci ortalamayla oynamaları da ayrıca akıl alıcı bir durum. kendi salonlarının da inşaatı hızla devam ediyor. eğer sportif başarıları bu düzeyde devam ederse, yeni salonları maddi anlamda da çok kısa sürede parasını çıkartır hatta klübe inanılmaz bir gelir sağlar. hatta öyle ki bu 8bin kişilik salon yapılmaya başladığında herkes çok tatminkar bakarken artık bu salon küçük mü gelecek acaba muhabbetleri dönmeye başladı.

bu planlı başarıları umarım önce ligdeki diğer basketbol takımlarına, sonra kendi futbol klüplerine ve daha sonra da diğer futbol klüplerine örnek olur.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol