fatih ürek

independence
bu ki$inin sirrina vakif olamadi bu bunye bir turlu.hangi kanali acsam muhakkak her gun bir yerlerde goruyorum kendisini.

ama nicin goruyorum? bak onu hic bilemedim i$te.

sesi sebebi ile programlara davet ediliyor olamaz, zira ses kaput.tipi desek? i ih, mumkun degil, ne kadin ne de erkek icin zerre cazibesi yok.peki aykiri mi duruyor, muhalif mi bir $eylere? ne muhalifi, kim zirvedeyse fatih urek bir numarali muritidir. yeni imaji mi yoksa? ya yemi$im imaji, eskiden beline $al bagladigi zamanlarda da her gun televizyonlardaydi bu adam.

peki sirri ne bu adamin? nasil her gun bir kanalda hicbir vasfi olmaksizin boy gosterebiliyor?

du$undum du$undum en sonunda $oyle bir yoruma vardim kendimce.

bu adamda inanilmaz bir pazarlama stratejisi var ve kendisini tabiri caizse super pazarliyor ve ben eminim ki milyonlarca insan her gun nicin izlediklerini bilmeksizin bu adami izliyorlar.kendisini bu derece iyi pazarlayabilen bir adamin da iyi bir reytingi vardir muhakkak ve bu sebeple her gun televizyonlarda ve yine bu sebeple tum program yapimcilarinin goz bebegi kendisi.ha bir de hic zannetmiyorum ki "$unla ayni ekranda ayni programda yer almam", ya da "$u ki$i benden once cikarsa ben yokum o programda" turunde kaprisleri olsun.kim nereye cagiriyorsa tav$an gibi gidiyordur muhtemelen.

son olarak, fatih urek ve turevi insanlarin cikabilecekleri en son nokta bu kadadir.bir sure daha ayni seviyede devam ettikten sonra sonuc cok hizli bir $ekilde tabana yapi$maktir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol