facebook ta çocuk tacizcilerini kınama kampanyası

independence
birileri yeni bir kampanya ba$latmi$. 31 aralik cuma gunune kadar facebook’ta kimsenin profilinde kendi resmi kalmasin, herkes kendi en sevdigi cizgi film karakterinin resmini koysun profiline.

sebep?

cocuk tacizini kinayalim.

e be andaval. ben profilime miki mouse koydum diye cocuk tacizcileri bundan cok mu etkilendi, vay anam bizi kinadilar üveöö diye saga sola mi ko$u$turdular?

oturdugumuz yerden got buyutup monutor kar$isinda dunya meselelerine care bulmakta birebir milletiz yemin ederim. birileri facebook’ta sanal ordu toplar terore kar$i, birileri profiline gül koyar $ehitleri anmak icin, birileri kicina tipa tikar basuru ele$tirmek icin, daha neler neler.

birilerini mi kinayacaksin ve bunun i$e yaramasini mi istiyorsun?

sen ve senin gibi du$unen insanlari orgutle ama boyle facebook’ta cizgi film kahramanlari ile olacak i$ler degil bunlar. orgutle insanlari, cik istiklal caddesine, anayasal hakkini kullan oku basin bildirini, kina tum zalimlikleri eziyetleri haksizliklari vah$eti, don evine. facebook ne lan, boyle gerizekali orgutlenme mi olur?

söz uçar yazı kalır evet ama, yazi da sizin yaptiginiz durumda kaldigiyla oyle kalir i$te, bir sike yaramaz insanlari kendinize guldurmekten ote. facebook uzerinden bile olsa di$e dokunur bir $eyler mi yapmak istiyorsun, yap o zaman, yine orgutlen facebook uzerinden yetkilileri fax ya da mail bombardimanina tut. cocuk tacizi magdurlarina mektup yollayin, hediyeler yollayin. bir ki$inin yollayacagi bir demet karanfil, tum facebook database inde yer alan yazilarin topundan daha kiymetlidir o insanlar icin.

koyunuz koyun. birisi bir $ey atar ortaya, herkes pe$i sira salak salak cizgi film kahramanlarini yerle$tiriverir profiline.

not: benim profilimde de bir anime vardir ama ben hicbir zaman resim koymami$tim zaten, her zaman bir cizgi anime vardir profilimde. sonra vay efendim onca öttün de bu nedir diye sormasin kimse.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol