esrar

independence
son donemde ozellikle internette sosyal ortamlarda savunuculari hizla cogaldi. alkolden zararsizmi$, sigaradan zararsizmi$, ilaclardan zararsizmi$ vs.

esrar bir uyu$turucudur ve her uyu$turucu gibi pek cok yonden zararlari vardir. bir ba$ka $eyden daha az zararli diye onun zararlarini yokmu$ gibi lanse etmek cok malca bir durum. bir katil seri katilden daha masumdur gibi bir du$unce, ama asli oyle degil i$te.

esrar zararlidir. hem bunyesel anlamda hem psikolojik olarak esrar zararlidir arkada$im, her uyu$turucu madde gibi esrar da zararlidir. evet alkol zararlidir, sigara zararlidir, ilaclarin hemen hepsinin yan etkileri vardir ve evet onlar da zararlidir aslinda ama esrar da zararlidir. zararin daha azi makbul degildir, sifiri makbuldur.

bak bir mala anlatirmi$casina anlatmaya cali$tim ki farkindayim, bir ilkokul ogrencisinin kompozisyonu daha iyi olacakti kesinlikle ama anlamiyorsun i$te, elden ne gelir. malsin ve esrari savunuyorsun, malsin ya o yuzden minimize ettim kompozisyon kalitesini kafani kari$tirmamak adina.

ana fikir;

esrar ciz, esrar kaka.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol