escort bayan

kanepeyecarpanserceparmak
ben tanıdım. ama sohbet ettim sadece, valla. mevzu kırklarerli'de! oluyor. şans eseri bankamatikten para çeken arkadaşı beklerken sokakta duyduğum sesi takip etmemle kendimizi pavyonda bulduk. sonradan öğreniyoruz kırklareli bu konularda hızlı bir şehrimiz.

gittim dedim 'benim arkadaş istanbuldan geldi oturalım bir şeyler içelim dedim. ama koparmayın bizi' minvalinde bir konuşma yaptım garsonla. istanbul çocuğu olarak aksaray pavyon muhabbetlerini biliyoruz sonuçta.

neyse dedik hatun işi nasıl olacak. dedi içecek ısmarlıyorsunuz 25 liraya, 20 dakika sohbet ediyorsun. 3 tane ısmarlarsan olaya giriyorsun. bizde para olmayında 4 kişi 2 tane 25erlik içki ısmarladık.

geldi iki tane ben dedim bana anlat olay nedir neden burdasın falan. dedi bana ben dişçiyim gürcistanda, buraya anneme para biriktirmeye geldim. sonra gidip oraya dişçi kliniği açıcam.

şimdi iki ihtimal var ya sağlam yazıyorsun, hayalgücü uzay. ya da... ya dası falan yok hatun baya yazdı.

ulan yine konu dağıldı. dünyanın en eski mesleklerinden birini icra eden bayan. bireyin kendi uzuvlarıyla ürettiği her şey emek ve bu emek de bir değere karşılık geliyor denklemini kullanarak bu kişilerin de bunu yaptığını unutmamak lazım. cümle düşük oldu da siz anladınız.

edit: hala bayan diyen öküzler var aramızda. (bkz: kadın)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol