erkek

376
değeri anlaşılmamışa verilen isim olması ne kadar da acıdır değil mi ? oysa bir erkek ne kadar değerlidir ah bir bilseniz. erkek tesis sıkıntısı çeken bir mahluktur aslında. mesela yeterli tesis olması halinde bir erkek bir ya da iki seferde türkiye nüfusunu çıkarabilecek kadar yeteneklidir. ama nedir tesis yok diye en fazla 2 ya da 3 çocuk için uğraşıyor. geriye kalan milyolarca spermi heba olup gidiyor ki bu beni fena üzüyor.

bir erkeğin istekleri de çok basittir. örneğin cinsel anlamda erkek milleti basit şeyler ister

seks öncesinde yapılan bir ön sevişme vardır. bu ön sevişmeyi kadınlar uzun tutmak isterler, erkekler ise kısa tutup hemen mevzuya girmek isterler. fakat mevzu sadece ön sevişme ile kalırsa, erkek milleti kadınların hiçbir zaman anlayamadığı bel ağrıları(taşak şişmesi falan) çeker ki koca bir günün rezil olmasına sebiyet verir. kısaca erkekler evvela kısa bir ön sevişme ister. tabi ultra mega romantik arkadaşlar (onlar da erkek ) ön sevişmeye çok önem verirler ve kadınlar için uzun tutarlar.

neyse ön sevişme sonrasında olası bir cinsel birleşmede, erkeğin ilk dikkat ettiği şey rahat bir ortamdır. yok efendim hatunun kocası gelecek, yok abisi gelecek, babası gelecek tarzı streslere kesinlikle gelmek istemez erkek milleti.

tabi bir de köylü sikişi vardır. o da ön sevişme olmadan sadece üremeye yönelik bir eylemdir. kadın orgazm olmuş ya da olmamış önemli değildir köylü adam için. önemli olan ilk seferde hedefi vurmak ve doğacak çocuğun erkek olmasıdır. ha tasvip ediyor muyuz ? hayır.

ek olarak bayan arkadaşlardan ricam sevgilileriniz eşek değildir biraz onları da anlayın ulan. yazık değil mi lan bana kaç gündür belim ağrıyor.(yanlış anlaşışmasın bir bayan arkadaşın evini taşıdık da ondan belim ağrıyor yoksa vereceği yok hatunun ben de hallenmiyorum zaten)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol