entrylerin altına yorum bölümü konması

independence
oncelikle fikir mitili’den gelmi$ zamaninda;

sözlükte olması gerekenler / #910187

neler yapilabilir diye ba$ligi dola$irken bu entry gozume carpti, uzun uzun yazmi$ ozetini inci sözlük’ten bir arkada$tan aldim, sagolsun.

yapmadan once ba$ligini actigim nadir ozelliklerden birisidir bu, zira tereddutteyim. yapilabilir, yapilirsa ne gibi faydalari olur, yapilirsa ne gibi zararlari olur, bunlari da bu ba$lik altinda tarti$abilirsek bir karara varabiliriz saniyorum, tabi bu tarti$ma formatin icine sicmaksizin olmali.

en buyuk tedirginligim sozluk formatinin forum formatina dogru cok hizli bir $ekilde egilim gostermesi olacaktir ancak yorum bolumunu okuyucuya ve comezlere kapatabiliriz, yani sadece 1. nesil ve uzeri okuyabilir ama comezler ve okuyucular bu yorumlari gormezler.

ikinci bir fikir ise yorumlari sadece dileyen okuyabilir, "yorum oku" diye bir buton eklenir ve ona tiklanmadikca yorumlari kimse okuyamaz, boylelikle forumla$maniz az biraz uzaginda halen kalip konseptimizi muhafaza edebiliriz.

olmasin boyle bir $ey diyenler de nicin olmamasini format dahilinde yazabilirlerse her $ey cok daha aydinlik olur.

büdüt: yorumlariln okuyucuya ya da comezlere kapatilmasi tamamen bir fikirdi tipki bu ba$liktaki ozelligin de $imdilik sadece bir fikir olmasi gibi. yorumlarin kapatilmasi $art degil.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol