entry oylamamak

independence
fikirsizliktir, tepkisizliktir, deger verme eksikligidir, emeksizliktir.

fikirsizliktir: yazilanlar hakkinda hicbir fikre sahip olmamaktir.dunyada olup bitenlerden bihaber, otcul bir bunyenin beyine verdigi zarari bunyesinde ilelebet ta$imak ve okuduklarindan bir $ey anlamamakla birlikte konularla alakali soyleyebilecek tek bir cumlesi dahi olmamaktir(kuracagim cumleyi ben..).daha da ileri boyutunu du$unecek olursak(sozlukte oy vermemeyi ya$ama genelliyorum $u anda) yer kabugu uzerinde gereksiz yere metrekare i$gal ederek oksijenimizi anlamsiz bir ya$am ugruna tuketmektir(oha?).evet oyledir.

tepkisizliktir: i$te asil konu budur.yazilanlara, okunanlara tepkisini gostermemektir, korkakliktir, bana dokunmayan yilan bir suru ya$asinciliktir, resmen koyunluktur.sozlukte kullanmadigi oy hakkini secimlerde akp’ye oy vererek kullanmaktir, %51 lik bir kesimin bayrak sallayan bireyi olmaktir, eh bu da koyunluktur.

deger verme eksikligidir: okudugu $eyleri yazanlarin emeklerine zerre saygi gostermemek, fikirlerine katilmasa bile fikir uretebildigi icin te$vik etmemektir.mensubu bulundugu kominiteyi siklememek, bir benim eksigimle dunya yikilmaz ki du$uncesine sahip olarak en buyuk molozlugu yapmaktir.

emeksizliktir: mensubu bulundugu kominitenin diger fertlerinin aksine hazira konmaktir, birileri bir $eyler yazsin ilgimi cekerse okurum, okusam bile cok da sikime oy moy vermem du$uncesine sahip olmaktir, barni molozta$liktir.

yuzbirmilyonotuzucbin kere soylemi$ olmama ragmen yine soylemekten cekinmeyecegim bir du$uncem var.

verilen her berbat yahut muhte$em oyu, sozlugun kalitesini bir cita daha yukseltmektedir.kalitesizlik ruhunuza i$lemi$ ve ondan ayri bir hayat du$unemez olduysaniz sorun yok, ancak icerisinde bulundugunuz platformun var olan kalitesinden daha yukarilara ta$inabilmesi adina bir ta$ koymak isterseniz, sizden beklenilen tek $ey okuduklariniza her ne olursa olsun oy vermenizdir.

mesela bu entrye berbat oyu vererek ba$layabilirsiniz.alakali butonlar entrynin hemen sag alt ko$esinde sira sira sizi beklemekte.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol