en yakın dostun bilmediğiniz sırları

muque
ki$isel ve ciddi anlamda "sizi ilgilendirmeyen",
"en yakın dostun" sadece kendine sakladığı $eylerse, üstünde durulması gereksiz olan, ama sizin bilmediğiniz, bilmenizin istenmediği ve dı$ınızdaki gerekli/gereksiz bir kaç ki$inin bildiğini gördüğünüzde dostun son kullanma tarihinin geçtiğini belirleyen sırlardır.

ne ironiktir ki,o’nun hayatında en önemli olduğunuza inandırmı$tır sizi bu "eski" dost. ama $izofrenik haller içine dü$üp çok önemli detayları atlamı$tır sizi ya$arken, siz onu ya$arken.

her zaman "yalan" bitirmez dostlukları.bazen "eksik anlatılmı$" hayat parçacıkları bitirir.inanamazsınız -hem de burnunuzun dibindeyken- ya$adığı o entresan hallere..
merak kediyi öldürür, "ke$ke duymasaydım/görmeseydim" dersiniz. inanamazsınız bir tokat gibi yüzünüze çarpan dostun diğer ki$iliğine..

"hayat" yine yapacağını yapmı$, bünyeyi bir kez daha göt etmi$tir. "sıçtığı bokun rengini bilirim uleeayn!" tadında, hayatınızın önemli koltuklarına oturttuğunuz insandan, hiçbir açıklama yapmadan, size yakı$ır bir $ekilde kalkmasını,gitmesini, sırlarıyla tarihe gömülmesini, ne istiyorsa onu ya$amasını isteme vaktidir $imdi.
dostu, şizofreniyi yalnız oynamaya gönderme vaktidir.

kendinizi bir kere daha %100’lük bir güven duygusuyla olduğu gibi anlatmanın pi$manlığını ya$ama vaktidir.

vakit, keraat vaktidir.
ki bu vakitlerde uyunmaz...

kendime not:
(bkz: tarih tekerrürden ibarettir)

not: az biraz "ki$isel" sayılabilecek bir entrydir, saygılarımla.

önemli edit:

"ki$isel ve ciddi anlamda "sizi ilgilendirmeyen",
"en yakın dostun" sadece kendine sakladığı $eylerse, üstünde durulması gereksiz olan" cümlesinin altını kırmızı kalemle çiziyorum.

hani "don/mon" muhabbeti açısından..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol