en yakın arkadaşla sevişmek

bisizofreninyarattigikarakterimben
kişiden kişiye değişen bir olgu aslında.

en yakın arkadaş denince genellikle insanın aklına hemcinsi olan bi tür gelmekte.sen bu insanla geceni gündüzünü dertlerini acılarını mutluluklarını bla bla..paylaşmışsın sonra bir de yatağı paylaşalım demekle kalmamış bu işi eyleme dökmüşsün.haliyle eğer bu arkadaşlarımız kız iseler okulda bunu dayanamayıp anlatmış ve ağızdan ağıza yayıla yayıla erkeklerin fantazisini süslemişsin demektir.
veya soğuk bir aralık gecesi dışarı ve kendileri hüzün kaplı iken sevgilisinden yeni ayrılmış olan genç kızımız duygularını tüm saflığıyla diğer kahramanımıza edebi cümlelerle dökerken aralarında oluşan sıcak bağ buna ortam hazırlamıştır.
içkinin tesiri de yabana atılmamalı..

örnek bu ya,diyelim ki bu iki arkadaştan biri kız efendim diğeri erkek.direk akla ilk gelen tabi kanka ayaklarına yatan genç adam.kızın saflığından faydalanmış olabilir.tam tersi de olabilir..sen kızdan o kadar hoşlan elde etmeye çalış sonra kız senin en yakın arkadaşın olsun git seviş.olacak iş değil.tabi sonra aramayan taraf kız olur genellikle.hep erkekler suçludur ya bu konularda..

neyse..iki elemanında erkek olması durumunda istatiksel açıdan ise abazalıktan kaynaklanmaktadır bu durum.istisnalar vardır elbet.cinsel tercihlerine kimse karışamaz.
içkinin tesiri de yabana atılmamalı..

belki de sadece sevişmişler ve konu orada kapanmıştır.bu kadar da söylenecek bir şey yoktur hakkında.

(bkz: çok konuşup da bir şey söylememek)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol