pardus

sitivreyvaugin
2 seneye yakın ısrarla kullanmaya çalıştığım fakat bugun artık yeter dediğim işletim sistemi.

notebookla kullanmaya çalışmaktayım bunu öncelikle belirteyim ve win7 yerine kurma sebebim sistemi daha az yorması idi. tabi bunlar buzdağının görünen kısmı.

öncelikle özgürlük için forumları, pardus wikisi falan istediğiniz yeri gezin, laptopunuz hp, acer tipinde dandik ve kolay ısınan bir markanın laptopu ise hiç kurmayın sinirleriniz bozulur.

hani ben sistemi de yazayım ona göre karar verin 4gb ram 2.4cpu, 1gb vga ve diğerlerinden oluşan sistem, çeşitli temizlik operasyonları, termal macun falan gibi işlemleri atlattıktan sonra win7de en iyi görünümde 60cleri bile zor görürken bu kıçı kırık - neymiş türk yapımı imiş neymiş açık kaynak kodu imiş - ve bu kıçı kırıklığa rağmen iddialı olan linux tabanlı işletim sisteminde 720p film dizi izlerken cpu sıcaklığı 92c lere gelmekte hadi gelsin geçtim onu bunu falanda arkadaş altyazı ilerliyor görüntü sabit.

bu mu sizin yere göğe sığdıramadığınız pardusunuz.

yeter artık, forumlarına herhangi bir şekilde bir yorum yapsan direkman saldırma eğilimine giriyorlar, arkadaş sorun işte bu bunu çözsün coderlarınız, sikmişim görselliği bu sistemde başıma bunlar geliyorsa siz gidin abaküs imal edin.

sonra forumlarda dünyada ilk 10da pardus falan, yok ya.

ben 2 yıldır sabrediyorum, artık canıma tak etti kimse kusura bakmasın, bu tarz problemler bir değil iki değil, 2 yıl ben yazıcımın scannerını kullanmadım lan sizin yüzünüzden yıl oldu 2011 daha şimdi yeni donanım olarak görüyor hayır yazıcıda hp hani öyle zor bulunan birşey olsa anlarım siktiri boktan yazıcı.
bunun gibi aksaklıklar yüzünden zaten istediğiniz yerlerde olamayacaksınız sanırım.

bir de bunlar öyle bir inanmışlar ki sorunsuz bir şey ortaya çıkardıklarına başlarda gönderdiğim hata raporlarını göndermeye devam etseydim herhalde başka bir şey ile meşgul dahi olamazdım.


ben iki yıldır kullanan evine cd gönderten olabildiğince destek olmaya çalışan birisi olarak yazıyorum bu satırları.

kendinizi kandırmayın sevgili pardus yetkilileri biliyorum bu işi gönüllü yapıyorsunuz ama böyleyken böyle.

son sözümde kurmaya yelteneceklere, boşverin xp bile daha rahattır, görselliğe falan takmayın windowsun sevabı günahından her türlü ağır basacaktır hatta windows vista bile daha iyiydi bu pardusun yanında.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol