polise tokat atan milletvekili

tasarimharikasi
polis faşizminin boyutlarına girmemize gerek yok sanırım. ama sebahat tuncele de "eline sağlık" diyecek kadar şuursuz değilim. bunun iki nedeni var. bir;

yıllardır "kürt halkı" "sistem partisi" diye yırtınıp yine o sistemin yarattığı boşluktan faydalanıp vekil olmadınız mı? oldunuz. hah, şimdi dön bi bak. o tokat; cebinde taşıdığın taş atatürkün milletine emanet ettiği meclisin titrine yakıştı mı?

bana polis edebiyatı yapmayın. polisin ne olduğunu; gaddarlığını, zorbalığını yıllardır yazıyorum ben. bıktım artık yazmaktan. ama sen? sen hani sağduyu timsali kadın? ne oldu "yüce kürt" anlayışınıza. türk dememek için binbir takla atarken şimdi bir kaç tane gerizekalıya "işte kürtlerin alayı böyle" deme kozunu verdin "eller"inle... oldu mu sebahat? ahh sebahat abla çalıyor fonda müslüm babadan.


her neyse. demem o ki; ben faşizme, zorbalığa karşıyım. bu arada polisin uyguladığı şiddetten fırsatçılık yapıp "ölen kürt çocukları" şeklinde ırkçı esame listeleri hazırlayanların da bi muayeneye ihtiyacı var. ulan bu ülke hepimizin dangalak! kürde yapılınca feryat figan koparıp nemalanıcaksın onların acısından hem, hem de odtülü itülü öğrenciler dövülünce "azdı bu öğrenci eylemleri vay gomöğnistler" diye yavşaklık yapıcaksın. tekrar "her neyse", başlığın amacından sapmasını istemiyorum. polis faşist madem, sebahat partisinin adına yakıştığı gibi mat etsin onları. odtülü öğrenciler gibi uzun eşşek oynatmasını beklemiyoruz kitlesine ama en azından kadınların zekasının yüksek olduğunu bilirdim ben, şehir efsanesi değilse hala.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol