bilgi sözlük

sipsi
yazarları olarak çok maymun iştahlıyız. hemen açıklayayım: sözlükte sürekli olarak yenilikler yapılmakta. yapıldığı anda onlarca yazarın akın ettiği bu eklentiler, kısa bir süre sonra tamamen unutulup zavallı bir halde eklentiler butonunda öylece duruyor. ben sözlükte yazmaya başladığımdan beri yapılan yenilikleri bir sıralayalım: bssn, bilgi sözlük resim galerisi, bilgi e dergi, bilgi tweet, bilgi tube, bilgi chat.

social network yapıldığı anda yazar akınına uğradı. herkes bir sürü şarkı, fotoğraf, resim yükledi, yazılar yazdı, birbirine laf attı. sonra bir an oldu, tarihin tozlu sayfaları arasında yerini aldı. şu anda giren bir kişi var mı bilemiyorum. yok gibi geliyor bana.

bilgi sözlük resim galerisi de aynı gazaba uğradı. bssn kadar ilgi görmese de bir kitlesi vardı, onlar da unuttu gitti. bu eklentiye çok ısınamadığım için yeterli takip edemedim açıkçası. bilgi tube için de aynısı geçerli.

bilgi e-dergi’de hala zaman zaman yazılar yayınlanıyor ama o da en baştaki ilgiyi görmüyor.

bilgi tweet ilk zamanlarında hepimizin eğlendiği yer oldu. hatta independence sözlüğü sollayacağını falan yazmıştı. şimdi ne oldu? in cin top oynuyor. ben bile yokum.

ve son olarak bilgi chat. onlarca yazar saatlerce geyiğin dibine vurdu, şimdi ne zaman tıklasam online kişi sayısı 0. hemen hemen hiç kullanılmıyor.

peki ben bunları niye yazdım? hiçbir fikrim yok. öylesine bir gözlem işte..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol