mehtap erel

independence
kendisi hem meslegi sebebi ile hem de bir annelik icgudusu ile enfes bir yazi do$enmi$, yazisi sebebi ile kendisine yollami$ oldugum tebrik yazisini da hic u$enmeksizin cevaplami$ sagolsun. biz ali$kin degiliz medyada ki insanlarin bu denli sicak kanli ve okuyucusuna & izleyenine saygili olmalarina, sabah $a$kinligi ya$adim sayesinde, yeniden sagolsun.

mail ozel bir mail olmaktan ziyade yine yazdigi yazinin temasi ile alakali oldugu icin yayinlamakta sakinca gormuyorum, umarim hata etmiyorumdur.

cevaben yazmi$ oldugu mail $u $ekilde;

--------------------------------*------------------------------------

beni cok mutlu ettiniz yemin ederim. uzun zamandir yaziyorum ilk kez bu son yazimi yazarken elim geri gitti ama cocugun karistirlmasi beni o kadar rahatsiz etti ki, o kadar huzurum kacti ki yazi gunum olmadigi halde yaziisleriyle konusup yazimi yayina aldirdim. o cocuk onlari okuyacaksa bari bunu da okusun diye.

bu kadar cok insana ulasmasi, bu kadar cok insan kalabilmisler olmasi beni cok mutlu etti. cok tesekkur ederim guzel sozleriniz icin :) ve ilk yorumunuzu bana yaptiginiz icin. ben bana gelen her yaziya cevap yazarim mutlaka, her yorumu cevaplarim. siz de dilediginiz zaman yazin lutfen :)
sevgilerimle
mehtap

--------------------------------*------------------------------------

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol