hıncal uluç

orqn
bu adamın medyadaki hatırı sayılır insanlardan oluşan çok büyük bir hayran kitlesi var. böyle bir adamın nesine hayran o insanlar hiç bir fikrim yok ama varlıklarını da görmezden gelemeyiz. onlardan aldığı güçle kendisinde her şeyi söyleyebilme, yazabilme hakkı görüyor.

defne joy foster ile alakalı yazdığı yazının özelinde şöyle bir yanlış var; ölüm haberini ve o gece yaşananları televizyonda birlikte izlediğim kuzenim de aynı hıncal uluç’ un söylediklerini söyledi. ’ o gece tanıştığı adamın evinde ne işi var? ’ dedi. ama o benim kuzenim. söylediklerini sadece ben duydum. diğerinin yazdıklarını bütün türkiye okuyabilir.

kimsenin aklına gelmeyen bir düşünceyi seslendirmedi. hiç birimizin aklının ucundan bile geçmeyen fesat fikirler değil bunlar. ama ölüye ve daha önemlisi onu sevenlere karşı saygılı olmak herkesin birinci vazifesidir. eğer medyada çok sağlam bir yeri olduğunu düşünüyorsa oraya yakışır hareket etmeli. kendisini örnek alan insanlara örnek olacak yazılar yazmalı.

bu yaptığı şey en sempatik tabirle ayıptır! kendisini bir de defne joy’ un ailesinin yerine koyup okursa yazdıklarını o zaman o da anlar belki.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol