ertuğrul günay

independence
uzerine cok gidiliyor.

akp’de tek sevdigim adam budur, benim hatrim icin az vurun be arkada$. neyse, ortada bir hata varsa kendisinin degil ba$bakanla bulent arinc’in hatasidir. kendisi kendince yapmasi gerekeni yapti ve bagli oldugu partinin liderini zor bir durumdan kurtarmaya cali$ti ama sattilar kendisini. hem ba$bakan satti hem de ba$bakan yardimcisi satti. ovada terk edilen kuzuyu kurtlar yer. bu durumu goren chp bo$ durur mu? bok durur. vurdu ha vurdu, vurdu ha vurdu. lan sanki adam calip cirparken yakalandi, sanki adam kariyla kizla oyna$irken yakalandi. adam bi kere her $eyden once ermi$, maneviyati cok yuksek, hz. muhammed ile konu$uyor olm adam lan;

+ sonra ben hz. muhammed’e dedim ki. ay cok ozur dilerim cok ozur dilerim, aklimdan gecirmi$im o $ekilde.(yuz elleri ile kapanir.)

yazik yemin ederim adama ya. adami sattilar aga, kendisinin gunahi yok, ortada yalinayak ba$i ciplak birakiverdiler, adam netsin. istifa etsin demesi kolay, sen olsan eder misin allaha$kina? japonya mi burasi da en ufak bir $eyde acam ceksin kilicini bogrunu delik de$ik etsin, icine sindirecek mecburen, yapabilecegi ba$ka bir $ey yok.

ama vurmayin artik, adam öldü.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol