ertuğrul günay

epikuros
kemal kılıçdaroğlu için "kendisi kamera şakasıyla ortaya çıkmış kamera kazasıdır" diyerek seviyeyi oldukça düşürmüştür. bu kadar belden aşağıya vurabilen biri olduğunu görmek şaşırttı.

elbette kabahatin büyük kısmı kemal kılıçdaroğlu’da. bir parti başkanı olarak rakip partinin üçüncü-dördüncü adamına muhatab oluryorsan, farklı bir şey beklemeyeceksin. yok mu senin partinde ertuğrul günay’a denk bi adam, o versin cevabını. hatırı sayılır çıkışlar yaptığı milletvekilliği dönemindeki konumuyla şuan başında bulunduğu chp liderliği konumunun ayırdında değil. sen git erdoğan’la sidik yarıştır be adam.

son günlerin dilden düşmeyen adamıdır ertuğrul günay. dün de yeni gafı düştü ajanslara. bulup izlemenizi tavsiye ederim. milas’taki anıt mezar eserlerini incelerken şöyle buyuruyor muhterem "hazreti muhammed’e dedim ki. ay çok özür dilerim. töğbe töğbe estağfurullah. çok özür dilerim çok özür dilerim."
beyefendi utanıyor sıkılıyor, elleriyle yüzünü kapatıyor. gülüyor. çarpılmışmıyım diye yüzünü elleriyle kontrol ediyor. ne adam ya! izlerken ben de çok güldüm.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol