red

independence
bir filde bruce willis ve john malkovich bulu$uyorsa o filmin kotu olma ihtimali nedir ki zaten?

yoktur kesinlikle.

mary louise parker’ın o $eker mi $eker baki$larini ve mimiklerini de dahil edin bu etkiye, kar$iniza tadindan yenmez bir film cikiversin.

robert schwentke imzali red, izleyiciye harika bir zaman gecirmeyi garantiliyor desek yeridir. aksiyonun dibe vurdugu bir dakika yok. bruce willis ilerleyen ya$ina ragmen hala atak, hala karizma, hala sevimli. john malkovich’in hinzir gulumsemleri ise elinde makineli tufek varkenbile tadini yitirmiyor. film bir gazete muhabirinin elinde bulunan ölüm listesi ve bu listede halen hayatta olan birisinin bulunma cali$malarini anlatiyor. tabi anlatilan bu degil esasen, bu sadece ba$langic ama onu spoiler kismina sakladim. mutlaka izlenmesi gereken bir film. cok ne$eli 2 saat gecireceginizi garanti ediyorum


:--------------------------------------------------derin spoiler--------------------------------------------------:

frank moses emekli bir cia ajanidir ve evinde kendi halinde ya$ayip cok zaman emeklilik temsilcisi ile telefonda romantik dakikalar gecirmeyi seven bir lavuktur. bir gun saat 03:00 sularinda bir grup eli silahli eleman frank’in anasini sikmeye gelir ama frank bu, yer mi lan? yemez tabi, yemedi de zaten. silahli grubu halleden frank, eski takim arkada$larini da toplayarak amerikan ba$kan yardimcisinin yaptigi ibne i$lerin onune gecmek ve ba$kan yardimcisini cezalandirmak icin kollari sivar. bu arada emeklilik temsilcisi olan ve frank’in a$ik oldugu hatunu da kacirmadan edemez tabi. olaylar geli$ir.

:--------------------------------------------------derin spoiler--------------------------------------------------:
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol