mu

gerzekparatoneri
james churchward tarafından mu kıtasından kalan tabletler olan naacal tabletlerinin bulunmasıyla hakkında birtakım bilgilere ulaşılmıştır. churchward bu tabletlerin peşinden ömrü boyunca koşmuş, sonunda bir tibet rahibi tarafından hem bu tabletleri okuma becerisi kazandırılmış, hem de tabletleri inceleme fırsatı bulmuştur.

tabletlerden çıkan sonuç ise yeryüzündeki ilk insanın mu kıtasında ortaya çıktığı, atlantis ile benzer bir din benimsedikleri ve arasındaki tek farkın mu uygarlığının tek tanrılı dine inanıyor olması, inandıkları bu tanrının güneş anlamına gelen ra kelimesinin kendi uygarlıklarının adlarıyla birleşmesiyle oluşan ra-mu, yani mu’nun güneşi adını aldığı, din öğretiminin naacal adı verilen inisiye rahipler tarafından verildiği ve bu öğretinin yalnızca belli aşamalardan geçip inisiye olan özel insanlara verildiği ve bu öğretilerin ezoterik sırlar içerdiğidir.

tıpkı hint mitolojisinde olduğu gibi mu uygarlığı da insanlığın iyiden kötüye doğru gidişini yıkıma yaklaşma olarak görmüşlerdir. altın çağdan demir çağa düşüş ve tüm manevi değerlerin yittiği anda meydana gelen bir tufan... mu uygarlığının çöküş nedeni ise bu düşüş sırasında yaşanan manevi kargaşa ve yozlaşma dönemini atlatamamasıdır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol