bilgi sözlük

mitili
indi sürekli "süper yazıyosun, benim karizmamı gölgede bırakıyosun. ya yazma, ya da tematik falan çalış" der dururdu. ona rağmen bırakmadım kendisini.

arada gerek okul, gerek iş, gerek yanlış anlamalar, gerekse benim kafa dinlemem yüzünden kopmalar oldu ve hala eskisi kadar vakit ayıramıyorum ama sonuç olarak 23.01.2007 02:03:00 tarihinden beri buradayım. kaç bilgisayar değiştirdim, bilgi sözlük her zaman yer imlerimde en başta yerini aldı.

sözlük için para verseler uğraşmayacağım şeylerle uğraştım. kendi sözlüğümmüş gibi ilgilendim. elimden geldiğince de devam ediyorum. ama zaten olay burda. kendi sözlüğün gibi görünce entry girişin, hatta okuduğun entryi algılayışın bile değişiyor.

normalde "siz yokken biz vardık" diye salya saçarak anıran tiplerdenim. ancak sözlüğün geçtiği kara dönemlerden sonra şu tabloyu görmek beni o kadar memnun ediyor ki yazarların her birinin saçlarını şevkatle okşayasım geliyor. bi kere yavşak insanlar yüzünden bozuldu bu güzel ortam. bi daha buna izin vermeyin. yoksa bulurum sizi. ayar falan veririm. eksi veririm eksi oho.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol