terk edilmek

independence
"ben artik ayrilmak istiyorum senden."

cumle boyle ba$lar ama bitmez i$te, devami gelir muhakkak. cumleler cumleleri kovalar, nedenler nasillari, nicinler ciddi misinleri ve daha pek cok $ey. boku cikartilmadan halledilemez hicbir $ey, bir ayrilik karari sava$a donu$ur ister istemez. terkeden uzulur, terk edilen uzulur, once birlikte aglanir ve pe$i sira gelen sert cumleler ve hatta kimi zaman hakarete varan serzeni$ler.

birak i$te, olmaz artik besbelli, agizdan cikmi$ artik o geri donulemez cumleler, ciksrtma bokunu, bitsin artik ne kadar aci cekeceksen de cekeceksin ama birak bitsin, zira donu$u yok artik bu cumleden sonra hicbir $eyin.

pe$in soyluyorum;

"ben artik ayrilmak istiyorum senden" cumlesi agizdan ciktiktan sonra eger bir $ekilde devam edilmeye karar verilmi$se, o ili$kiden asla ama asla eski sicakligi bekleme, eski saygiyi ve sevgiyi bekleme. mahallenin birbirinden hic hazetmeyen iki cocugu gibi olursunuz ve zamanla o eski $iddetli sevgi, yeni nefretlere yelken acar. sevgiyi nefrete cevirmek istiyorsan durma devam et ama en azindan gecmi$te ya$ananlari iyi animsayip yuzunde kimi zaman hatiralar sebebi ile bir kac tebessum olu$sun istiyorsan, o cumle agizdan ciktigi anda birak bitsin, geri donu$u olmaz artik.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol