11 eylül 2010 türkiye sırbistan basketbol maçı

independence
of sakinledim biraz, sakinle$erek yazayim.

daha once o heyecan aninda bile demi$tim, son ceyreklerin ulkesiyiz, son ceyreklerin takimiyiz, hem futbolda hem basketbolda.

tek ba$ima odamda alki$ tutmaktan $i$en ellerimle yaziyorum bunlari. ilk 3 ceyrekte de cok guzel oynadik allah var $imdi, $ampiyonanin en guzel performansini sergilediler millilerimiz ama son ceyrekte artik onlerinde kimse duramaz oldu. 4 saniyeyle mac mi alinir lan?

aliniyor i$te.

sirbistan muhte$em oynadi gercekten, %70 oraninda 3 luk sayi attilar. hele $imdi ismini net hatirlamadigim "k" harfi ile ba$layan bir lavuk var ki onunde durmak neredeyse imkansiz gibi bir $ey, zira adam potaya yakla$miyor, pas geldiginde elinde bekletmiyor, atiyor 3 sayiliklari takir takir ve 3 sayiliklarin da hicbir itirazi olmaksizin giriyorlar potaya, boyle bir anla$malari var sanki topla sayilarla. harika oynadilar ama kar$ilarinda daha harika oynayan birileri vardi;

(bkz: 12 dev adam)

firtina gibi bir macti, son 0,5 saniyesi bile kalpten goturebilecek olcudeydi. alnimizin hakki ile, hic tereddutsuz tamamen ba$arimiz ile aldik maci cok $ukur.

darisi yarina.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol