kpss 2010

independence
bu sinavdaki kopya olayina neden $a$irildigini $a$kinlikla izliyorum. cocuklugumuzdan beri buyuklerimiz bize cali$mayi ogutlemesi yerine kopya cekme sirlarini anlatmadi mi? kopyalarin kravatin icine yahut ceketin astarinin icine, kizlarin bacaklarina yazilmasi gerekliliklerini biz mi bulduk yoksa bize okul ile birlikte ogretilen ilk bilgiler bunlar miydi, bir hatirlasaniza? $imdi kalkmi$lar vay efendim kopya cekildi, vay efendim $oyle oldu boyle oldu.

$a$kinligin sebebi kopya cekilmesi degil yemin ederim, kopya cekenlerin acemilikleri sadece. hepimiz biliyoruz, her sinavda sinava girenlerin %30 undan daha fazlasi(cok iyimser bir tahmindi bu) kopya ceker, cekiyor, cekecektir ama bu kopya cekenler kpss 2010 daki kopya cekenler gibi dallamalik yapip e$egin amina su kacirmami$lardi, kimse de sesini cikartmadi, duzen yurudu gitti. kpss 2010 daki dallamalar %100 soru cozduler hatasiz ve bu sorulari cozenler ya evlilerdi ya ev arkada$lariydi, eh millet de "yuh artik" dedi ve konunun uzerine gitti.

onerim milli egitime degil, bundan sonra kopya cekecek olanlaradir. bir iki yanli$ yapin arkada$im, evliyseniz bile degi$ik sorularda bir iki hatali cevaplar verin, %100 ba$ari saglamayin da kimse uyanmasin.

(bkz: salak yemin ederim gerizekalı bu çocuk ya)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol