tunalizade

tunalizade
ayar alan yazardır. an itibari ile çok da üzülmüştür. amacının sözlüğün formatı hakkında yorum yapmak yada sözlüğü küçük düşürmek hele hele diğer sözlüklerle kıyaslayıp sidik yarışına sokmak olduğunu düşünmüyorum.
kendimden üçüncü tekil şahısmış gibi bahsetmeyi geçersek, eğer birilerinin görüşüne saygısızlığım görülmüşse, istemeden de olsa kırıcı,gücendirici olmuşsam özür dilemeyi bir borç bilirim.
yukarıdaki entrylerden de anlaşıldığı üzere hacettepe sözlük yazarıyım ve diğer sözlüklerdeki gibi format anlayışını bu sözlüğe de uyarladım. amacım kesinlikle eleştirmek değildi sadece türkçe’ye verilen önemin giderek azaldığı bugünlerde böyle entrylerin yazıldığını görünce üzüldüm hatta ne yalan sözyleyeyim kızdım. ama bunu açık yürekli bir insanın türkçe’ye olan öneminden ileri geldiğini farz edin. bu benim için yeter.
umarım sözlük adına iyi işler başarabilir ve asıl önemli olan ve başta gelen "eğlenmek" eyleminin yanına "bilgi vermek"i de ekleyerek, boş vaktimin güzel bir şekilde burada geçirim. ki öyle olacağı muhtemel, zevkli gördüm burasını.
hoşgeldin diyeenlere ayrıca "hoşgördüm" diyorum.
independence’ın kalemsuare’deki yazıyı beğenmesi çok da hoşuma gitti, söylemeden edemeyeceğim. yazı bana ait.
bunun haricinde "oğlum bu bize laf attı, dışarıda verelim hesabını" gibi uyarılar almadığım, hakaret içeren entryler yazmadığınız için teşekkür ederim, yanlış anlaşıldığım için de özür dilerim tekrardan.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol