ergenekon terör örgütü

independence
deniz baykal’in karakterine lafim yok ama siyasetini pek hazmetmem, sadece konu$ur, konu$ur, konu$ur.

az once cnn turk’te bir programda dinledim kendisini de $unlari soyledi, cok ho$uma gitti.

hukumet ergenekon teror orgutu isimli bir orgutten bahsediyor durmadan. uzun senelerden beri varmi$, turkiye’de ki tum buyuk suclarda bir $ekilde parmagi varmi$ falan filan.

$imdi soruyoruz jandarmaya askeri istihbarata, nedir bu orgut diyoruz, boyle bir orgutten bizim haberimiz yok diyorlar. ayni soruyu mite soruyoruz, emniyet mudurlugune soruyoruz, boyle bir orgutten bizim haberimiz yok diyorlar. devletin guvenlik guclerinin istihbaratinin boyle bir orgutten haberi yok ama savcilar ve hakimler yani yargi boyle bir orgutu ortaya cikartiyor, var mi boyle bir $ey ya? suc orgutlerini polis ortaya cikartir, istihbarat ortaya cikartir ve yargiya aktarir, yargi da gerekeni yapar. bu olay tam tersi, suc orgutunu savci ortaya cikartiyor, polisin jandarmanin istihbaratin haberi bile yok. olmaz boyle $ey.

dedim ya, deniz baykal’in siyasetinden pek hazetmem ama bu sefer gercekten cok dogru konu$tu. ulkenin en buyuk teror orgutunden, hatta pkk’dan bile onemli olan bir teror orgutunden devletin kolluk kuvvetlerinin haberi yok ama nasil oluyorsa bu kuvvetlerin haberinin bile olmadigi bir orgutu tek bir savci $ak diye ortaya cikartiveriyor.

du$unulmesi ve dikkate alinmasi gereken bir saptama.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol