aşk ı memnu

gerzekparatoneri
’dikkat! bu entry baştan sona spoiler içerir’ ikazıyla başlıyorum. bak benden günah gitti!

sonunda bitmiş dizidir. izlediğimi inkar etmiyorum. evet romanı defalarca okumama, olayın gidiş yönünü bilmeme rağmen başından beri -istisnalar hariç- tüm bölümleri izledim. fakat izlememin sebebi mükemmel bir iş ortaya çıkarmaları değildi. tam tersine daha ne kadar romandan sapacaklar diye görebilmekti. nitekim son bölümde de en başından yaptıkları gibi saçmalayacaklar diye düşündüm, yanılmışım.

en başından beri düşündüğüm her şeyi boşa çıkardılar ki, intihar sahnesi ciddi manada mükemmelin ötesinde kurgulanmış. romandaki gibi sade bir intihar yerine oldukça şatafatlı bir intihar sahnesi izledim. ha internette denk geldiğim fotograflardan mütevellit bihter’in intihar edeceğini üzerindeki kıyafeti sebebiyle an be an takip ettim o başka. fakat zaten olacağından emin olduğum bir şeyi daha önce gördüğüm için hayal kırıklığı yaratmadı bende. sadede gelecek olursak efendim, en başından beri oldukça başarısız olduğunu düşündüğüm bu yapım, final bölümüyle benim için hayat boyu unutulmayacaklar arasında rafa kalkmıştır. zira beren saat bile son bölümde rolünün hakkını vermiştir.

helal olsun der ve ziyagil familyasının terk ettiği o yalının kirasının kaç para olduğunu prodüksiyon şirketine sormayı görev bilirim... öptüm, tşk, bye...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol