gök rüzgarları operasyonu

emma the gold one
kocaman bir medya desteğiyle mazlum ve saldırganın yer değiştirdiği dünyadan destek gören -vurun hamaslı terörist ibnelere-ile karşılanan operasyon olmuştur. dünya kapitalini yöneten adamlar olduklarından aldıkları medya desteği şaşırtıcı değil. bbc ve cnn in yayınları yoluyla olaylardan bihaber dünya insanlığı manipüle ediliyor. şu tip argümanları var:
- biz size gelmeyin dedik.
- madem barış gemisiydi niye kontrol etmelerine izin vermediler?
- ama gemide silah vardı netekim israil komandoları ciddi biçimde yaralandı.
bla bla bla

sanki ne yapacağımızı onlara sormamız gerek. sanki yükünüz nedir diye soran oldu. sanki adamlar yanlarındaki adam helikopterden inen askerce vurulurken armut toplayacaktı? bu salak eleşirilere cevap vermek bile yersiz de yazının girişi, gelişmesi olsun diye yazıyorum.

beni asıl şaşırtan videoları izleyen, gemi daha oraya gitmeden yükünden(ki yardım malzemesi diye basbas bağrınıldı destek istendi) haberdar olan türklerin herkesten çok israil savunuculuğu yapması. lan ne tür bi malsınız siz ya?! yahu demiyorum ki israil düşmanı olunsun demiyorum ki savaşlar çıksın en antimilitaristiniz benim zate de gözünüzü de bu kadar kapamayın bu kadar yavşak olmayın.

edit: ermeni diasporasından da türkleri bir kez daha suçlamak yoluyla destek görüyor. türkler önce kendi bloody past lerinin özrünü dilesin diyorlar... yahu şu insanları gidip rahatlatmak istiyorum müsterih olunuz sizin uğraşmanıza gerek yok burda sizden daha başarılı arkadaşlarımız var.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol