serdar özkan

epikuros
sözlükte dahi iplenmediğinden kelli, kayda değer bir oyuncu olmadığı herkes gibi mustafa denizli tarafından da tespit edildiğinden, galatasaray’a gidişine mani olunmamıştır. bir kaç gün önce bucaspor’dan transfer edilen mehmet batdal’la beraber, galatasaray’a bedelsiz olarak transfer olmuştur.

uzun yıllar beşiktaş’ta kendisine şans tanınmıştır. fakat, bal yapmayan arı olduğu henüz keşfedilmiştir. koşar, çalım atar, dripling yapar... "helal be mücadeleci çocuk, canını dişine takıyor, olacak bu" dersiniz, ama aslında ortada dişe dokunur hiç bir katkısı yoktur. o kadar kıçını yırtıp akıttığı terin nereye gittiğini anlayamazsınız. bi bakarsınız yıllar geçmiş, bi bakarsınız yıldız olmasını beklediğiniz adam daha da geri gitmiş. pişecek pişecek dediğiniz adam yanmış gitmiştir.

gitmesi hayırlı olmuştur, hem kendisi hem de beşiktaş için. son vuruş yeteneğini geliştirip, aynı adama üç dört kere çalım atmayı bırakır da zamanında pas vermeyi öğrenirse, rakibin küçük bir darbesiyle yere yığılmayacak kadar fiziğini güçlendirebilirse, topla beraber auta çıkmayı bırakırsa adam olacaktır diyecem ama kendini düzeltebileceğinden ümidi kesmeseydik biz gönderirmiydik adamı hacı!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol