romantik komedi

independence
dvd’si cikmi$, sinemada izleyemeyenler icin guzel bir firsat zira kacirilmamasi gereken, kipir kipir bir yaz filmi olmu$. ismi uzerinde, hem romantik hem de a$k dolu bir film.

daha onceden cikarimlar yapilmi$ film ile alakali, formati bozmaksizin bend e kendi cikarimlarimi yapayim.

sinem kobal: ba$arisiz, cok ba$arisiz. yerine milyonlarca insan konulabilirdi ve azimsanamayacak olcudeki insan da sinem kobal’dan cok daha iyi bir performans sergileyebilirdi $uphesiz. muhtemelen sari saclari ve ince beli icin secilmi$tir bu role, vitrin olsun diye yani.

sedef avcı: kendisini ezel’den biliriz ama esasen cok az biliyormu$uz. filmde gercekten gorulmeye deger bir performans sergilemi$ o gulec yuzu ile. filmin izlenmeye deger olmasindaki en buyuk paylardan biri ona ait.

cemal hünal: ıssız adam’la girdi hayatimiza, cok da iyi yapti. bu filmde de ba$arili, bu filmde de yaki$ikli ama yuzunde garip bir $ey farkettim, ne oldugunu halen cikartamadim. mimiklerinde sanki biraz monotonluk mu seziliyordu neydi. biraz daha canli oynayabilirdi ama yine de performansi izlenmeye deger.

gürgen öz: makina zirvesinde kendisi ile tani$ma firsati bulmu$tum, cok mutevazi, cok $eker gibi bir adamdi. filmde de tam aksine picin allahi karakterini oynami$, cok da ba$arili olmu$. her daim komik bir adam, mimikler yeter. goz rengini filmde cok on planda tutmu$lar, o kadar olmasaymi$ iyiymi$.

engin altan: olmasaymi$ daha iyi olurmu$. cok donuktu, hic enerji veremedi izlerken, oysa yerine bir ba$kasi konmu$ olsaydi filmin engin altan’li bolumleri de keyifle izlenir olurmu$. ba$ka filmlerde artik in$allah.

begüm kütük: soyisminden hareketle diyerek ba$lamak isterdim cumleye ama hic gerek yok, tamamen bir kutuk misali oynami$. oynamami$ da kendi kendine soylenmi$ desek daha isabetli olur. boyhle bir film icin cok hatali bir secim olmu$ kendisi, olmasaymi$ negzel olurmu$.

nihayetinde eglenceli zaman gecirmek icin, ozellikle bu mevsimde bicilmi$ kaftan. senarist sex and the city’den biraz fazla etkilenmi$ sanki ama olur o kadar.

azicik da konudan bahsedelim.

modern hayata ait uc genc kizin i$ ve a$k hayatina dair atilimlari ve kar$ilarina cikan 3 bekar, ba$arili ve yaki$ikli erkek. kizlardan biri zaten evlenir ve kalan iki kiz da a$kin serin sularina dogru yelken acarlar.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol