kuzucuk

independence
$imdi de benim cevaben yolladigim maile bir goz atalim.

----------------------*--------------------------

azicik cesaret gosterip bir telefon numarasi olsun versene bana?? hadi bana bir $erefsiz olmadigini, soysuz bir kopek olmadigini, aslinda senin bile birazcik olsun cesaret sahibi oldugunu kanitlasana? cakallar gibi oturdugun yerden kuyrugunu bacaklarinin arasina siki$tirmak yerine ek$i sozluge saldiri yapan ki$lerin milyonda bir cesaretini gostersene? $imdi siktir! elinden geleni ardina koyma ama sana cok cok yakla$tim..cekirge cok sicramaz bilirsin.senin de cok uzun bir zamanin kalmadi.once seninle birebir goru$ucez hemen ardindan da kanunla kar$i kar$iya kalicaksin.bili$im suclari bolumunu iyi okumani oneririm.

dur sana minik bir alinti yollayayim..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5237 sayili turk ceza kanunu cercevesinde degerlendirildiginde; hapis cezasi gerektiren bir bilisim sucudur.

nitekim yasanin 244. maddesinin 1. fikrasinda : "bilisim sisteminin butunune veya bir kismina, hukuka aykiri olarak giren ve orada kalmaya devam eden kimseye bir yila kadar hapis veya adli para cezasi verilir. " denmektedir.

ayni maddenin 2. fikrasinda: "bir bilisim sistemindeki verileri bozan, yok eden, degistiren veya erisilmez kilan, sisteme veri yerlestiren, var olan verileri baska bir yere gonderen kisi, alti aydan uc yila kadar hapis cezasi ile cezalandirilir." hukmu yer almaktadir.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

$imdi sen elinden geleni sakin ardina koyma.elinde azicik bir zaman varken bunu degerlendir.nasil olsa ben elimden gelen her $eyi yapiyorum $u anda senin di$arida kalacagin sureyi kisaltmak icin.

independence

--------------------------*----------------------


bir insanda azicik yurek varsa bu sozlerin altinda kalmaz.kalmamali!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol