gözlüklu gelin

puppeeter
her ne kadar dügündür, kina gecesidir, yüksek yüksek tepesidir ilgimiz olmasa da insanin hayatinin her aninda karsisina bir gelin cikabilir, aziz romali kardeslerim . gelin, bildigimiz artik o beyaz gelinligi giymis, hayatinin en mutlu anlarini yasayan guzel insan.kugu mubarek.

fakat herseyin bu kadar guzel olmasi hayatin kontrastini bir sekilde zikecektir. iste o an dostlarim... bütün guzelliklerin sona erdigi, filmlerde mutlu yuvaya sapik katilin dadandigi sahne...gözlüklü bir gelin!!!

benim de hayatima yakin zamanda girdi.bugüne kadar katildigim onlarca dügünde kravatim kafamda, ceketim yakasi pantolomun sag icinde futursuzca halk dansi figurlerinden genis bir yelpaze sunarken gözümden kacan, ufak bir detay olsa da bence hayatin ta kendisi.

ve korna sesleri uzaktan duyulur. sessizce pencerenin perdesi aralanir ve $ik bir arabadan gelin oldugu gelinliginden anlasilan biri iner, biraz eksi görünümlüdür gelinlik. belki de annesinin hatirasi? ama mutludur genc cift, kahkaha sesleri düsman catlatir o esnada. arabadan o hantal gelinligini toplayarak inen o kugu birden yüzünü görüs alanima dahil etmesiyle cirkin ördek yavrusuna dönüsürek "bin yilin en iyi evrim geciren canlisi" ödülüne layik görülmüstür su deli gönlümde.

babacim o gözlük nedir lan? hanim kizim sana lafim yok görme problemi cok dogal, gözlük de onun kadar. fakat ya siz onca insan ? dingil misiniz arkadasim? bir kisi de cikip "olmadi abi bu yeaaa" demez mi? bu kadar mi samimiyetsiz siniz? bak hala alkis yapiyor.

ya gelinlik tasarimi yapan/satan insanlar? güzelim; o kadar oturup kafa patlatmissin, yok kraliyet tipidir, yok tüp tipidir envayi cesit gelinlik tasarlarlayan arkadasim! hic mi düsünmedin bunun gözlükle uyumu nedir diye? olur mu olmaz mi diye? kibritle dukkanini yaksinlar insallah!

simdi biraz daha iyiyim.su iyi geldi; sakinlestim.

peki bu utanca ortak olmamak icin ne yapmaliyiz? cok basit romali dostlarim...cok basit. sizler de birer gözlük alip dügüne istirakinizla genc ciftlere bu uzun hayat mucadelesinde ilk morali yeni dikilen fidana verilen can suyu misali verebilirsiniz. ve cagriya kulak verin..." gozlüklü gelin!"
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol