başbakanımız bizim için ikinci peygamber gibidir

independence
14 kasim 2009 tarihinde akp merkez ilce kongresi sirasinda, akp aydin il ba$kani ismail hakkı eser tarafindan yapilan konu$madan bir bolum.

akp aydin il ba$kani ismail hakki eser, ba$bakan recep tayyip erdogani "ikinci bir peygamber" olarak nitelendiriyor ve ba$bakana olan hayranligini bu $ekilde dile getiriyor.

ikinci bir peygamber.

bilindigi uzere hz muhammed, dunyaya gelen ve gelecek olan son peygamberdir. kutsal kitabimizda da bu durum acikca belirtilmi$tir. oysa yalakaligin $iddetinde sinir tanimayan kimi bireyler, ba$bakan tarafindan kimi gorevlere getirebilirler arzusu ile yanip tutu$urken ba$bakani neresinden yalasam diye du$unmu$ olacaklar ki boyle bir benzetmeyi uygun gormu$ler.

ha sonu ne oldu?

gun itibari ile akp aydin il ba$kani ismail hakki eser akp’den istifa etti ya da ettirildi. sozum ona ba$bakani yalayayim derken, yani dimyatta pirince giderken evdeki bulgurdan oldu.

gecmi$ olsun dileklerimle birlikte islami daha iyi incelemesini ve toplumun hassas oldugu konularda konu$urken daha adapli, daha terbiyeli ve daha az yalaka olmasini oneriyorum kendisine.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol