şivan perwer

x
hislerinize göre de yaklaşsanız, objektifde yaklaşsanız sonuç aynıdır. kürdistan diye yoktan varedilmeye çalışan bir devleti destekleyen kişileri neden hep el üstünde tutarız anlamış değilim. dağdan anlı şanlı azılı teröristler gövde gösterisi yaparak indi, savcılar özel olarak ayaklarına gitti binlerce kişi tarafından karşılandı ve salıverildi.

son 10 yıldır ülke gündeminde olmayan bir şahıs, bilmem nerede konser verdi diye biranda ülke gündemine oturdu. neymiş ? akp milletvekili izlemiş barzani izlemiş. teröristleri salıverenler, barzani denen şahısa gerektiğinden fazla değer verip bi yerlerini kaldıran gene aynı zihniyet.

ama biz neyi konuşup neyi tartışıyoruz ki? binlerce askerin, yüzlerce bebeğin onlarca öğretmenin katledilmesinin tek sorumlusu bir adama "sayın" diye hitap edilen bir ülkede yaşıyoruz. üstelik bu kişiler türkiyenin en yüce çatısı altında söyleyebiliyorlar hemde hiç çekinmeden.

tek devletse tek milletse tek din tek bayrak ise oda türkiye cumhuriyetidir, türkçedir, ay yıldızlı bayraktır.

tek millet tek devlet tek bayrak nidaları atan birisinin orjinal web sitesinde kürdistan bayrağı var ise, albümünün isminde kürdistan ibaresi var ise kusura bakmayın ama o kişi isterse götüyle kuş tutsada, sikiyle ağacı kessede benim için bir samimiyeti yoktur.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol