lale müldür

independence
$iirleri ile alakali hic yorum yapamam zira ilk defa dun o da alkollu kafa ile bir kac tanesini okuyabildim ancak kendisi ile alakali yorum yapabilirim.

dun bir arkada$imizin vasitasi ile evinde misafir etti bizi sagolsun, diyebilirim ki psikolojisi kesinlikle yerinde degil. bir ani bir diger anina uymuyor, dakika geliyor dunyanin en $eker kadini kivaminda, bir dakika geliyor misafirlerini evden kovabilecek potansiyele sahip bir kadin olarak cikiyor kar$iniza. cok konu$muyor, sebebini sordugunuzda da "gozlemliyorum" diyip cikiyor i$in icerisinde. alkol tuketmiyor, en azindan bir bardak birayi 4 saatte ancak yariya indirebildi ama alkol haricinde kimi $eylere yatkinliginin oldugunu soylemek mumkun. evinin bogaz manzarasi super, cihangir’in manzaraya hakim yerlerinden birinde oturuyor, ki$in kapisinin onune araba parketmek cok olasi degil. evi son derece sade do$enmi$ ve yuzlerce kitap var dolabinda. "hepsini okudun mu?" soruma "pek coguna goz atabildim" $eklinde cevap verdi, sandim ki mutevazilik yapiyor ama degilmi$, gercekten sadece gozucu ile bakabilmi$ kitaplara. romen uyruklu ve kendisinden de ya$li bir hizmetcisi ile birlikte ya$iyor, ismi morena’ydi sanirim.

suyuna giderseniz iyi bir ev sahibi, gulmeyi seviyor.

not: biraz alingan. alkol orani yuksek bir kafa ile $iirlerinden bir iki tane okuyup "muhtemelen benim cehaletimdendir ancak cok fazla ho$lanamadim henuz $iirlerinden" dediginiz zaman "evet senin cehaletinden kaynakli, sen $iir okumayi bilmiyorsun" cevabini alabiliyorsunuz. kaldi ki ben halk edebiyatindan tut divan edebiyatina kadar gecmi$te ya$ayan tum $airleri bilir, $iirlerini de buyuk bir keyifle okurum. gunumuzde halen ya$ayan $airlerden de buyuk keyif alirim. sozun ozu ele$tiriye cok acik degil kendisi.

edit: ismi lale muldur degil "lale müldür" dur.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol