ganj nehri

elma sekeriiii
bok kaynar. evet pislik diz boyudur.

neden mi?

tüm $ehrin kanalizasyon boruları bu nehre döküldügü için, suda hiç oksijen yoktur; koli basili kaynar. bu suyu kullananlar ya ishalde ölür ya da mikrobik enfeksiyondan. herneyse;
öldünüz mü? bu nehire atılırsınız. bazen yakılırsınız külünüz gider, bazen de bedeniniz öylece sallana sallana körfeze dogru gider kendi kendine.
çama$ır mı? bu nehirde yıkanır.
suyunu içmek mi? insanı hasta eder; çünkü içerisinde bildigin insan dı$kısını yüzer halde görürken bile bu suyu içmekten yüksünmezsin çünkü hindulara göre kutsaldır.
yıkanmak mı? bu kutsal sularda yıkanırsınız.


ya çok afedersiniz ama allah sizin belanızı versin yaa, gözlerimle gördüm o bokun içine girip yıkanıp sıçıp içip ondan sonra da bu sular $ifalıdır kutsaldır gir çık iç nasıl diyebiliyorsunuz ya?
o sudan içen adam koli basili olur çıkar! olay ilerlerse de ölür!

onu geçtim nehrin üzerindeki çöplerde üreyen bir tür sivri sinek, insanlara yapı$ıp kanını emerken özel küçük solucanları insanın damarına bırakıyormu$. bu damardan dola$ıma katılan bu solucancıklar lenflere gelince orada ürüyor ve damarları kapatıyorlarmı$. ardından bu kapanmadan ötürü eller ayaklar $i$iyor; ve buna da fil hastalıgı deniyor; ki bunun tedavisi yok..

ya biri çıkıp da adamlara, pislik yuvası lan burası manyak mısınız siz demiyor.

(bkz: sagda ölecek var)

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol