marjinal olabilmek için ateist olmak

elma sekeriiii
$imdi, bu cümleyi kurmu$ olmu$ olan olacak ki$i; ilk önce marjinal olabilmek adına ben atestim, inanmam ona buna; hade kalk göster lan nerde allah’ın $eklinde cümleler kuran, ertafından bu türlü söylemleriyle ilgi çekmeye çabalayan biri; ve bu ki$inin bu türden olan cümleleriyle ona ilgisini göstermeye ba$layan 1 ya da 2 adet gerizekalı hatun lazımdır; kiii biz bu ki$iye aha, hepimizden farklı olabilmek adına atıp tutuyor; benim inancıma saygı göstermiyor diyebilelim.

marjinal olabilmek adına dünyanın var olu$undan beridir o veyahut bu $ekilde tanrı kabul edilmi$ bir sürü varlıga saygısızlık gösteren biri varsa etrafınızda; ve bunu marjinallik sayıp yalanan bir kaç embesil varsa o ki$inin yörüngesinde; yani reel anlamda örnegini gördüyseniz; bu konuda örnegini görmeden yazanlardansa görüp de yazanlar kategorisine girip kaleminden çok daha mantıklı dizeler dökülecegine inanacagım ki$isinizdir.

ben, etrafımda hiç böyle havalanan bir embesile rastlamadım. rastlayan varsa; lütfen yazsın, biz de payla$alım; vaaay adama bak neler söylemi$ modunda.
bu, götü dünyanın yörüngesine oturmu$ marjinal insan evladını görmemi$ olan insanlar burada akıl yürütürken bu sebeple yanlı$a dü$mektedirler. sorsunlar kendilerine: ben böyle bir adam gördüm mü?
gördüysem hakikaten bunu marjinal olabilmek adına mı yapıyordu?
marjinallgi ortamda kabul gördü mü?
marjinalligi insanları çekti/itti mi?
ateist oldugunu söyleyince suratında ta ta ta taaaaaaa türünde bir gülümseme belirdi mi; yani bunu duyurmaktan mutlu muydu?

görmeden konu$mayalım derim, zira okumakla olmuyor bu i$. örnegine rastlamadıgımız adamın teki için çene yarı$tırmanın manası ne ki?
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol