2009 yılının en beğenilen entryleri

kalimera
2009 yılının en beğenilen entrylerinin kritiğini yapmak geldi içimden. hangi yazar kaç entry ile girmiş ona bakalım.

.................top 7.................

1- listemizin birinci sırasında açık ara farkla melankomik var. toplam 16 adet entrysi barınmakta en beğenilenlerde. bereket versin bu adam az uğruyor sözlüğe. yoksa, listede sadece onun adını görmek mümkündü. tebrik ediyoruz ve bir kutu konfetiyi başından aşağıya döküyoruz. bir de;

(bkz: şak şak şak)

2- yıl boyunca yapılan kıran kırana bir mücadeleyle ikinciliği iki bilgiç paylaşıyorlar. toplam 8’er adet entryle nickten yana sansım yok ve abdurrezzak bin reloaded listemizin ikinci sırasında.

3- üçüncülüğü tek başına, 7 entryle mitili kimseye kaptırmadı.

4- dördüncülüğü 5’er adet entryle blackrons ve armour paylaşıyorlar. paylaşımcı yazar bunlar.

5- beşinci sırada, 4 adet entryle instrument var.

6- listemizin altıncı sırası bir hayli kabarık. 2 adet entryle 2009’un en beğenilenlerine giren bilgiçler, nerobianco, orqn, mad, emma the gold one, pazarda dildo satan adam, with all my love, imphotep, deborah, huni delisi, nada, kalimera.

7. yedicinciliği paylaşan bilgiçler de şöyle; uçurulan yazar, angelus, tandt, akhillus, cremaster, afgan, laughter, ripuloin, sicaksutorbasi, eldrun, elma sekeriiii, sarkilarbircigligasiginmaksasimdi, dragunow23, esrakesh, superkahraman, bitterend, idiamin, heddodepaso, selambengeldim, independence, tayfa75, que significa, greyfurt, telsiz arkadasi.

2009 yılını da işte böyle geride bıraktık, burada adı geçen/geçmeyen insanlardan ziyade, oy vermeyi bir görev bilmiş o bir avuç insanı selamlıyoruz.

not: şimdi farkettim, bir entry gözden kaçmış, entry sayılarını toplayınca 100 değil 99 ediyor. ama manyak mıyım ben, o kayıp bir entrynin peşine düşücem.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol