dtp kapatılmasın diyen özgürlük savaşçısi

independence
ozgurluk sava$ciligi ile alakasi yoktur dtp kapatilmasin soyleminin.

misal ben. hic de ozgurluk sava$cisi falan degilim, sadece ozgur iradenin secip meclise gonderdigi bireylerin kurdugu legal bir partinin, sucu her ne olursa olsun bir kac uyenin verecegi karar sonucunda kapatilmasina $iddetle kar$iyim. sagda solda demokrasi diye gotumuzu yirtarken ba$imizdaki insanlar demokrasinin temeline dinamit lokumlari do$eyip fitilini ate$lerlerse, bu tur soylemler son derece dogaldir ve olmalidir.

dtp kapandi diyelim. sorun halloldu bitti mi?

sifir parti kurmanin $artlarini yerine getirmek o ki$iler icin ne derece zor olabilir ki? batakliktaki sinekleri oldurursen hicbir $eyi degi$tiremezsin, yine urerler. mesele batakligi kurutmakta. kertenkelenin kuyrugunu kestin de ne oldu a azizim? ak$ama kadar o kuyruk cikmadi mi yeniden?

hic bir kurum halkin ozgur iradesinden daha onde olmamali. dtp’nin en ate$li antisempatizani olarak ben bile kapatilmamasi taraftariyim ve gerekirse bu fikrimi her legal platformda da yuksek sesle dila getiririm. anayasa mahkemesinin dtp’yi kapatarak terorun ve dolayisi ile teroristin ekmegine yag surmemesini temenni ediyorum.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol