euronymous

revenant
eurynome : üstün nitelikli şeytan ve ölümün prensi. vücudunu kaplayan yaraları gizlemek için tilki derisi giyer. delphinin tapınağında siyah ten, kurt dişlerine sahip olduğunu ve akbaba derisi üzerinde oturduğunu gösteren bir heykel bulunur. pausanias onun ölü vücutlarla beslendiğini söyledi.


bu adamı anlamak ve gerçekten tanımak her şahsın hayatının dönüm noktalarından biridir eminim. hayat her zaman ikiye bölünür. okuldan önce - okuldan sonra, askerden önce - askerden sonra, evlenmeden önce - evlendikten sonra.. uzar gider bu. bu manyak herifte hayatı ikiye bölen etkenlerden biridir kanımca. tutupta burda bu herifi anlatıp övecek takatim yok. zaten kafası sikiş sokuştan başka bi boka basmayan türlü heriflere, sikko bi herife övgüler yağdırarak beğendiği ve savunduğu yetmiyomuş gibi nickine bu lavuğun ismini koyan heriflere , aynı zamanda amlı yarraklı başlıklara tepki verdiği için idare kısmından "kuran-ı kerimden ayet mi yazalım" gibi aşağılık bi savunma yaptığını sanıp dalgaya saranlara bu adamdan anladıklarımı yazsam değersiz askıda kalır. sırf bunun için layık görmedim detaylı bişeyler yazmayı. kimsenin sikinde de olmaz zaten. en sağlıksı bu.

herkes elindeki gücü kullanmak ister. ister kötü yönde ister iyi yönde. güce sahipsen bunu kullanmak için kendinle anlaşman yeterlidir. bildiğin nefret bile bazen hayatın anlamı ve yaşam tarzı olabiliyomuş. euronymous bunu en iyi yapabilen ilahlardan biridir.

kısıtlı senede yaptıklarıyla ölümünden 7 sene sonra bile hala unutulmayıp örnek alınıyorsa, içindeki kitle için ilahtır. benim içinse bambaşka birşeydir. komünizmi sadece insanlığa zarar verdiği için destekleyen başka bir adam gelmemiştir bu cihana. hayranı olunacak ve ciddi anlamda büyütülecek biri değildir belki. ama sadece belki. düşündükleriyle, söyledikleriyle, kafasında yüzlerce planla tek başına euronymous’tur.

kimseye bi bok kanıtlama ihtiyacı hissetmediğim gibi sadece kusuyorum. 666. entryim başkası adına yazılmazdı zaten. xeper-i-apep!




bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol