yedi kocalı hürmüz

ncan
ne izleyeceğimin bilinciyle gittiğim bir ezel akay filmi sanıyordum. zira yönetmenin önceki işlerini çok beğenmiştim. çok eğlenecek; muhtemelen bol bol gülecek, görmek istediğim gibi gerçek bir görsel şölen izleyecektim. bu düşüncelerle, filme gitmeden yorumlara bakmayı bile düşünmedim ve hatta önceden hazırlanmış bir tebessümle utanmadan sinemadaki yerimi aldım.

tüm beklentilerimin boşa çıkması bir yana, filmi seyrettiğime öyle pişman oldum ki ne yapacağımı bilemedim. paramı geri istemeyi bile düşündüm...

eğer uzun uzadıya yapılan "kekeme" esprilerinden, öylesine konmuş ünlüler geçidinden, argo konuşmuş olmak için konuşan oyunculardan ve yersiz küfürlerden hoşlanıyorsanız gidin/izleyin derim.

ayrıca eğer görsellik istiyorsanız -ki yönetmen bu konuda başarılı, başarısı da tescilli-, müzikal seviyorsanız da izleyin/gidin derim.

bunun dışında nurgül yeşilçay’ı sevdiğimi sanıyordum bu filmde hakkında düşündüğüm olumlu şeyleri aklımdan biraz biraz silmeyi başardı.(şaka şaka o kadar değil.) öylesine oynamış oyuncular kadrosundan bahsetmeyeceğim. çünkü neden her şeyin bu kadar abuk bir biçimde abartıldığını ve bu abartının da göze battığını anlayamadım. oyuncu seçimi bile abartılıydı bana kalırsa... ben de abartılarla dolu ama güzel bir şey bekliyordum, neyle karşılacağımı bildiğimi düşünüyordum. maaselef izlediğim en kötü ezel akay filmi ve benim gibi düşünen insan sayısının azlığına bakarsanız ben haksız gibiyim.
bu da bir "haksızın savunması" olsun... elle tutulur bir şey bile söyleyemedim baksanıza. sevenler hep haklı olsun.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol