hadise

x
türk milletinin genellikle türk erkeklerinin, yarı çıplak bir kadın görmesi neticesinde göklere çıkarttığı kişi.

belçikada düzenlenen bir popstar tarzı yarışmada birinci olarak (ki bunda türklerin parmağı var oy yağmuruna tutmuşlar) stir me up parçasıyla belçikadaki türklerin ilgisiyle 1-2 hafta içersinde top 10 listesinde başı çeken, fakat sonra sönen bir parçayla türkiyede tanınmıştır.

gelin görelim ki acaba belçikadaki popülerliği ne kadardır? buna çoğu insan aa olmaz mı number one tarzında bir cevap verir. fakat belçikada artık unutulduğunu ve yosunlaştığını kimse söyleyemez doğru olduğu halde.

belçikada oturan arkadaşıma, izne geldiği zaman bir soru yöneltmiştim:
- hadise nasıl bir sanatçı, tanınıyor mu belçikada?

bana verdiği cevap ise şaşırtıcıydı
++ o da kim!

gel zaman git zaman biraz tanıtınca yarışmada birinci olmuş stir me up şarkısını söyleyen vesaire vesaire hatırladı ve belçikada o kadar popüler birisi değil ki ama türkiyede sanki en iyi sanatçıymış gibi lanse ediliyor dedi. üstelik bunu söyleyen hadise ile aynı şehirde oturuyor.

hadisede bunu anlamış ki artık albümlerini türkiyede ve türkçe olarak piyasaya sunuyor. eurovision da bile bunu kullandı ününe ün kattı.(!)

biz hala şakşaklıyalım yarı çıplak klipleri, cazibesi var diye. sonrada yabancı şarkılara, kliplere bakıp iç geçirelim bizimkiler neden bu kadar klip ve şarkı yapamıyor diye..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol